Over Ons

HAAG sinds 1950

Al bijna driekwart eeuw een begrip. Haag is een toonaangevende woninginrichter. Goede service en vakmanschap vinden wij erg belangrijk. Voor behaaglijk wonen en werken is een bezoek aan Haag zeker de moeite waard. U kunt bij ons terecht voor een keur aan gordijnen, zonwering voor binnen en buiten, horren en vloerbedekking variërend van tapijt, PVC, linoleum en vinyl tot prachtige laminaat-parketvloeren uitsluitend van kwalitatieve merken. Met onze eigen stoffeerders, monteurs en atelier kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Bezoek onze winkel en ervaar de kwaliteit en mogelijkheden.

Projectinrichting

Wij geven vorm aan de inrichting van uw kantoor, winkel, school of zorginstelling op een manier die past bij de beleving van u, uw medewerkers en klanten. Elk project, groot of kleinschalig, kan daarbij rekenen op onze volledige toewijding. Uiteraard met kwalitatieve producten, optimale zorg en vakmanschap!

Haal- en brengservice ouderen

Haag Woninginrichting ontzorgd haar klanten. Daarom hebben we een haal- en brengservice voor onze klanten. Wilt u graag een bezoek komen brengen aan Haag Woninginrichting in Leeuwarden dan horen we dat graag. Belt u ons dan of stuur een email via het contactformulier. Graag tot ziens bij Haag Woninginrichting.

Eigen servicedienst

Haag Woninginrichting beschikt over een eigen servicedienst die snel en accuraat oplossingen biedt bij vraagstukken. Tips, adviezen en reparatie- en of herstelwerkzaamheden worden door onze eigen servicedienst verzorgd zodat het gehele dienstenpakket van Haag Woninginrichting goed op elkaar is afgestemd. Van begin tot eind ontzorgt Haag Woninginrichting het inrichten van uw woning of werkruimte. Van opmeten, productadvies en realisatie en nazorg.

In beeld

Goede service en vakmanschap vinden wij erg belangrijk. Voor behaaglijk wonen en werken is een bezoek aan Haag zeker de moeite waard.